Bedrijfsadvies

Chaudron BedrijfsadviesBedrijfsadvies, omdat de wereld verandert en beweegt. Uw onderneming verandert en beweegt daarin mee.

Veel veranderingen gebeuren ongemerkt vanwege externe factoren. Die overkomen je eigenlijk en je past daarbij aan wat noodzakelijk is. Als u alleen al kijkt naar wat de automatisering nu betekent ten opzichte van 10 jaar geleden, dan begrijpt u wel wat we hiermee bedoelen. De kunst is echter wel om het bewegen te onderscheiden van het veranderen.

Beweging is niet altijd vooruitgangU kunt het zien als een reuzenrad. Het draait en draait, maar u komt steeds terug op hetzelfde punt. Beweging genoeg, maar er verandert helemaal niets. Naar uw onderneming toe ziet u dat iedereen altijd druk is, iedereen werkt hard, maar er is onvoldoende of zelfs geen vooruitgang.

Er zijn maar weinig mensen die zich kunnen indenken hoe onze wereld er over tien jaar uit zal zien. Door de ontwikkelingen in de technologie is dat ook heel moeilijk. We zijn allemaal geneigd om onze wereld over tien jaar te zien vanuit het perspectief van onze wereld nu. Maar het zijn juist de verregaande ontwikkelingen die onze wereld veranderen. Er ontstaan nieuwe markten en er is daarom ook behoefte aan aangepaste regelgeving en onderwijs.

Onze wereld over tien jaar? Het zal dan wellicht moeilijk zijn om ons die wereld voor te stellen. Het besef dat u als ondernemer mee moet in de huidige ontwikkelingen, dat besef moet er wel zijn.

Wat te doen?
U heeft het besef dat er iets moet veranderen, maar u heeft de behoefte om te sparren met een adviseur. Wij vervullen die rol met veel plezier voor u. Samen maken we een plan voor de toekomst en samen gaan we de weg bepalen om de gestelde doelen te behalen. Onze rol hierin is meerledig. Wij zijn geschoold in de financiële zaken voor uw bedrijf, wij helpen u om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, wij denken met u mee om een visie op de toekomst te bepalen en helpen u om die visie om te zetten naar concrete acties.

Verander- & crisismanagement

Wij kunnen u ondersteuning bieden bij specifieke projecten waarvoor u iemand kunt gebruiken om het proces kan bewaken. Wanneer u echter met uw organisatie in zwaar weer zit en moet reorganiseren en/of inkrimpen, dan is het prettig om daar een onafhankelijke, objectieve raadgever bij te hebben. Hiermee kunt u het proces verkorten en dus weer sneller de draad weer oppakken. Zo zijn er tal van situaties te bedenken, waarbij u extra capaciteit kunt gebruiken. Twijfelt u of dit voor uw organisatie een juiste stap is? Neem dan in ieder geval contact met ons op, zodat wij vrijblijvend met u kunnen overleggen wat wij aan toegevoegde waarde zouden kunnen inbrengen.

Recente berichten