Bram Chaudron, ondernemer, financieel- en bedrijfsadviseur

Bram Chaudron, bedrijfsadviseur

Bram ChaudronMijn naam is Bram Chaudron en ik bied mijn diensten aan voor uw onderneming. Ik ben een zelfstandig adviseur met interesse in u en uw bedrijf. Mijn passie is om uw actuele problemen te benaderen als uitdagingen.

Door te luisteren naar u en mij te verplaatsen in uw (gedachten-)wereld, vorm ik mij een beeld van uw dromen en passies en de weg die u volgt om deze te verwezenlijken. Samen analyseren we de problemen en bedreigingen die u daarbij op u pad tegenkomt en ik zal u adviseren en met u sparren om tot oplossingen te komen.

U treft in mij een directe persoon, die eerlijk zegt wat hij denkt. Diplomatiek als het moet, maar met heldere boodschap.

Ondernemer, financieel- en bedrijfsadviseur

  • Mijn financiĆ«le studie heb ik 4 jaar gewerkt bij de toenmalige AMRO-Bank.
  • Vervolgens heb ik gewerkt voor Shell Nederland, waarna ik al snel tot de ontdekking kwam dat ik beter op mijn plaats ben bij kleinschaligere ondernemingen.
  • Ik ben kort daarna Financial Manager geworden bij een internationaal bedrijf in Transport & Logistiek, waar ik 11 jaar heb gewerkt.
  • Aansluitend heb ik 14 jaar gewerkt voor diverse automatiseringsbedrijven, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het adviseren van bedrijven bij het verbeteren van de organisatiestructuur en het inpassen van de automatisering binnen de onderneming.
  • Met mijn financiĆ«le achtergrond als basis heb ik veel gewerkt op het gebied van (periodieke) managementinformatie
  • Sinds 2013 ben ik als zelfstandige werkzaam in de rol van financieel- en bedrijfsadviseur.

Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op zowel financieel, personeel, commercieel als organisatorisch gebied bij bedrijven met een grote diversiteit. Hierdoor heb ik de verschillen bij bedrijven kunnen ervaren, maar zeker ook de overeenkomsten. Opmerkelijk daarbij is dat er in een zelfde branche veel gelijkenissen zijn tussen bedrijven qua bedrijfsprocessen, maar grote cultuurverschillen. Andersom is het opmerkelijk dat bedrijven uit verschillende branches weer erg op elkaar kunnen lijken door een vergelijkbare cultuur, maar qua bedrijfsprocessen logischer wijze erg verschillen.

Ieder bedrijf is daarom uniek en heeft een eigen bestaansrecht opgebouwd door een combinatie van factoren. Het is belangrijk om deze factoren te onderkennen en te beseffen dat successen uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst, maar wel zijn voortgekomen uit de cultuur en het ondernemerschap van de organisatie. Met deze wetenschap kunt u altijd terug naar een basis om te (her-)ontdekken waar de kracht van de onderneming zit. Met mijn kennis en ervaring help ik u graag om u onderneming onder de loep te nemen en u te adviseren op uw weg naar de toekomst.

Recente berichten